Hüma Okulları kurucularıyla; Konya Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, Konya Şoför Nakliyeci ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Şen, Konya Sıhhi Tesisat ve Kaloriferciler Odası Başkanı Mehmet Ünlügül bir araya geldi.

Öncesinde Hüma Okulları ile protokol imzalayarak kurumlar arası ilişkiyi güçlendiren başkan Muharrem Karabacak, Esnaf Odası Başkanlarından Ahmet Şen ve Mehmet Ünlügül ile birlikte Hüma Okulları’na iade-i ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyarette Kurucu-Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul ve kurucu üye Ahmet uykusuz bu ziyaretten dolayı mutluluk dolayı mutluluk duyduklarını belirterek başkanlara teşekkürlerini iletti. Eğitim çıtasının yükselmesi adına eğitim kurumlarına gösterdikleri ilgi ve alakanın çok değerli bir yere sahip olduğunu, eğitim gönüllüsü ve destekçisi olan kurumlarla dostluk bağını kuvvetlendirmenin ve bu tanışıklığın tüm Konya iline faydalı olacağını dile getiren Dr. Mehmet Birekul “Faaliyet göstermeye başladığımız günden bu güne kurumlarla aramızdaki ilişkiyi güçlendirmek ve eğitim anlayışımızla farkımızı ortaya koymak adına birçok kurumla protokol imzaladık. Yegane amacımız ülkemizin ve dünyanın geleceğine yatırım yapmaktır. Kurumlarla en belirgin ortak noktamız da budur. Hepimiz işin sonunda geleceğe yatırım yapan yöneticileriz. Eğitimci olmanın sorumluluğunu üstlenerek elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya gayret gösteriyoruz.” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Hüma Okulları, Esnaf Odaları Başkanlarına günün anısına hediyelerini takdim etti.

Haberin devamı için: http://m.anadoludabugun.com.tr/esnaf-odalarindan-huma-okullari-na-ziyaret-93120%22

Haberin devamı için: https://www.konyadahaber.com/news-detail.php?Id=112951

Haberin devamı için: http://ipekyoluhaber.net/haberler-20075-esnaf-odalarindan-huma-okullarina-ziyaret.html#.XU6mT-gzbIU

Haberin devamı için: https://www.ureticihaber.com/haber/24700/esnaf-odalarindan-huma-okullarina-ziyaret.html

Haberin devamı için: http://www.hakimiyet.com/esnaf-odalarindan-huma-okullarina-ziyaret-1257813h.htm