Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyelerinden 1997 Mali Müşavirler İstişare Grubu, Hüma Okulları’nı ziyaret etti.

Oda üyeleri, yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini iletirken aynı zamanda fikir alışverişinde bulundular. Karşılıklı olarak projelerini ve yeni dönem hedeflerini anlattıkları görüşmede, yeni eğitim öğretim yılı için yapılan planlamalardan da bahsettiler. Okulu gezen oda üyeleri uygulamalı eğitim sistemlerinden, teknolojiyle iç içe olan dersliklerden ve bireysel eğitim anlayışından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Yeni neslin bu güzel anlayışla yetişmesinin geleceğe bir yatırım olduğunu ve bu yatırımın geri dönüşlerinin de Hüma Okulları’na yakışır bir vaziyette olacağını ifade ettiler.  Ayrıca mesleki konularla ilgili Hüma Okulları Yönetim Kurulu Üyesi-Kurucu Üye Mali Müşavir Ahmet Uykusuz ile de istişarede bulundular.

Okul yönetimi de Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Üyeleri’nin nezaket  ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek kendilerine teşekkürlerini iletti.