Selçuklu Milli Eğitim Müdürlüğü, 6. Bölge Okul Müdürleri toplantısını Hüma Okulları’nda gerçekleştirdi.

4 Şubat 2020 Salı günü Hüma Okulları’nın ev sahipliğinde Selçuklu bölgesindeki okul müdürleri bir araya geldi. Öğle yemeğinde müdürleri ağırlayan okul yönetimi, sonrasında Selçuklu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Koç’un başkanlığında 35 okul müdürüyle birlikte verimli bir toplantı yaptı.

Toplantıda 1. dönemin değerlendirmesi yapıldı. Eğitimde kaliteyi arttırma çalışmaları yapılması gerektiği, bunu başarabilmenin ise ancak büyük bir ekip çalışmasıyla olacağı konuşuldu. Bu nedenle tüm okullarda aynı özveri ve çabanın olması gerektiği ifade edildi.

 

Hüma Okulları, hedeflerinin bu yıl yakalamış oldukları başarıyı daha yukarıya taşımak olduğunu belirtti. Bunun için tüm okullarda oluşturulacak kurullar ile tüm çalışmaların düzenli olarak değerlendirmelerinin yapılması, alınması gereken önlemlerin ve planlanan çalışmaların hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi. Okulda bulunan bütün ekip arkadaşlarının da hedefe ulaşmak için aynı özveride çalıştığını dile getirdi.

Toplantıya katılan bütün okul müdürlerine teşekkürlerini sunan Hüma Okulları, okul müdürlerine hediyelerini takdim ederek toplantıyı ve günü güzel bir şekilde sonlandırdı.

Haberin devamı için: https://www.konyadahaber.com/news-detail.php?Id=114217

Haberin devamı için: https://www.haberkent.com/haber/selcukludaki-okul-mudurleri-humada-toplandi-h99044.html

Haberin devamı için: https://m.konyapostasi.com.tr/konya/okul-mudurleri-humada-bulustu/80557

Haberin devamı için: http://www.merhabahaber.com/selcuklu-okul-mudurleri-huma-okullarinda-bulustu-1817169h.htm

Haberin devamı için: https://www.ureticihaber.com/haber/27646/selcuklu-okul-mudurleri-huma-okullarinda-bulustu.html