Hüma Okulları ve Birlik Vakfı bir araya geldi. Birlik Vakfı Konya Şube Başkanı Abdi Parlak ve Birlik Vakfı Konya Şube Üyesi Hüseyin Eşgin Hüma Okulları’nı ziyaret etti. Hüma Okulları’na hayırlı olsun ziyaretini gerçekleştiren Birlik Vakfı, aynı zamanda yeni çalışmaları olan 2019 Fuat Sezgin Yılı’na özel hazırladıkları fotoğraf sergisini de Hüma Okulları’nda sergilemeye başladı.

Eğitim, kültür, sanat ve spora büyük önem veren Hüma Okulları ile aynı amacı paylaşan Birlik Vakfı ortak paydada buluştu. Gençleri geleceğe hazırlamak, zamanın gereklerine göre donanım kazanmalarına yardımcı olmak ve bu alanda seminerler, geziler ve etkinlikler düzenleyen Birlik Vakfı bu sene Türk akademisyeni; İslam tarihi, bilim ve teknoloji tarihi alanında çalışmalarıyla tanınan Fuat Sezgin’e özel “Prof. Dr. Fuat Sezgin’in İslam Bilim Tarihi Araştırmaları” fotoğraf sergisini gençlere sundu.

Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, sergiyi gezerek ‘Fuat Sezgin, ülkemiz açısından kıymetli işlere imza atan ve ileri görüşlülüğü ile gelecek nesillere katkısı çok büyük olmuş bir bilim insanıdır. Öğrencilerimizin kendisinin çalışmalarını yakından tanıması için her imkanı değerlendirmekteyiz. Bu güzel sergiyi bizimle paylaştıkları için de Birlik Vakfı’na teşekkürlerimizi iletiyoruz.” dedi.Hüma Okulları Kurucu Üyesi Ahmet Uykusuz da sergiye eşlik ederek Prof. Dr. Fuat Sezgin’in çalışmalarını inceledi ve Hüma Okulları olarak bilime verdikleri önemi vurguladı. Okulu ve sergiyi gezdikten sonra öğle yemeğinde Hüma Okulları’na eşlik eden Birlik Vakfı’na günün sonunda nazik ziyaretlerinden dolayı hediye takdim edildi. Karşılıklı memnuniyetlerini dile getirip bu gibi iş birliklerinin devamının geleceğini söylediler.

Haberin devamı için: https://www.konyadahaber.com/news-detail.php?Id=113495

Haberin devamı için: https://www.ureticihaber.com/haber/26038/birlik-vakfindan-huma-okullarinda-sergi.html

Haberin devamı için: http://ipekyoluhaber.net/haber-birlik-vakfindan-huma-okullarinda-sergi-17994.html

Haberin devamı için: http://www.merhabahaber.com/birlik-vakfindan-huma-okullarinda-sergi-1806623h.htm

Haberin devamı için: http://www.konyayenigun.com/m/bolge/birlik-vakfindan-huma-okullarinda-sergi-h208902.html

Haberin devamı için: https://www.haberkent.com/haber/birlik-vakfi-ile-huma-okullari-ortak-paydada-bulustu-h85012.html